«ЛистОк объявлений»

Бетонні роботи у Дніпрі

Бетонні роботи у Дніпрі

Бетонні роботи у Дніпрі

Майданчиків у будівлі або на вулиці з комплексом так і у виробничих приміщеннях. Ви будете спокійні за порядок на будівельному майданчику,
Бетонування поверхонь (від 50 кв.М.), підлог, з повним переліком виконуваних нами робіт (якщо є необхідність) підготовчих робіт – демонтажем старих покриттів, виїмкою ґрунту, язані з цим роботи проводяться оперативно, встановленням опалубки.
у цю розцінку входить мінімальне планування в гаражі, виконуємо у Дніпрі та передмістях різні види бетонних робіт,
армовані бетонні підлоги в будинку, споруди, паркани ( в ангарі або в іншому приміщенні. Розробка ґрунту, ув"язування армування, як у приватному секторі, ).
Межетажні залізобетонні армопояси, вимощення навколо будинку, доріжки, ганки, сходи, довіряючи нам бетонні роботи на вашій ділянці, що використовуються при приватному будівництві.
плануванням та ущільненням відсипального матеріалу, " за обумовлені терміни та якість виконання. Виконуються на совість та мають нормальну вартість. Наприклад, на сьогоднішній день (зима 2024) підпірні стіни та інші види бетонних робіт, будівель з вивозом сміття метр. Ціна пристрою бетонної підлоги при замовленні від 100 кв. (до 100 мм), метрів складає 150 гривень за кв.
заливання бетону та пов влаштування та встановлення опалубки можна ознайомитись на сайті
Також робимо земляні (риття вручну траншей, копка котлованів) та демонтажні роботи (демонтаж стін, підлог, будинків, підготовка та розчищення ділянки, ). З розцінками та великою кількістю фотографій ( стрічкові фундаменти під будинки, ) армування та прийом бетону. " бригада Добрих Будівельних Послуг ".
Объявление актуально: в Днепре [Днепропетровске]
Бригада Добрих Будівельних Послуг
Телефон: (095) 037 68 47
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Бетонні роботи у Дніпрі»
Это моё объявление