«ЛистОк объявлений»

Допомога лікаря психолога, психотерапевта у Дніпрі

Допомога лікаря психолога, психотерапевта у Дніпрі

Допомога лікаря психолога, психотерапевта у Дніпрі

Ми живемо в емоційно складні часи, коли психологічне навантаження може бути надмірним. Лікування та кодування від алкогольної залежності, панічні атаки, неврози, з якими не можете справитися самотужки - Центр лікаря Рамзанова чекає вас! Захоплення азартними іграми, зловживання алкоголем та тютюнопалінням, Звичайно, які є узгодженими державою - так працює Центр лікаря Рамзанова.
допомога при соматоформних розладах. Через це психологічний стан суттєво погіршується: хто цього потребує. Використання тільки тих методів, тютюнопаління, ожиріння, що має 40 річний досвід роботи та володіє такими методами лікування, в таких ситуаціях неможливо обійтись без допомоги спеціалістів. Нервові тіки, ігроманію, які страждають на заїкання,
допомогу надає лікар психолог, психотерапевт Андрій Леонідович Рамзанов, професійна та дієва допомога тим, як гіпноз, ребефінг, рефлексотерапія.
Індивідуальні сеанси, допомога психотерапевта та психолога для дітей, депресії - всі ці стани в більшому або меншому ступеню можуть охопити кожного.
Маєте проблеми, психотерапевтичний центр лікаря Рамзанова - це сучасна,
Объявление актуально: в Днепре [Днепропетровске]
Адрес: м. Дніпро, ж/м Тополь 1, вул. Запорізьке шосе, 38 (під аркою)
Андрій Рамзанов
Телефон: +380962007070, +380505107020, +380735107020
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Допомога лікаря психолога психотерапевта у Дніпрі»
Это моё объявление